Skräck-fantasy

Ursäkta att det kan ta sådan tid med inläggen, men jag har flyttat hemifrån och bor numera i en källarlägenhet utan anslutning till internet så jag skriver då jag kommer åt en dator i skolan.
Just nu sitter jag i skolbiblioteket, och jag tänkte att det är ju ett väldigt passande ställe för ett inlägg här!

Jag har precis reserverat en bok åt mig som biblioteket ska köpa in
De dödas imperium av Mårten SandénJag har tidigare recenserat Den femte systern och Det viskande barnet vilket är de två första böckerna i denna serie.Jag tycker böckerna är sjukt bra. Det är svensk skräck-fantasy, med lite deckarstuk! Jag brukar verkligen inte tycka om att läsa böcker där jag känner igen mig och där jag vet var det utspelar sig, men i de här böckerna gör det ingenting. Han skriver riktigt, riktigt bra och spännande. Jag hade väldigt svårt att släppa böckerna när jag väl hade börjat läsa dem!
Jag är väldigt nyfiken på övernaturliga saker, och det är med väldigt mycket i böckerna. Ibland blir man nästan lite rädd när man läser.
Här hittar ni min recension på Den femte systern och här min recension på Det viskande barnet .

Är det någon av er som läst böckerna? :)
Vad tycker ni om dem?

Kommentarer
Postat av: Amelie

Jag har läst Den femte systern för två år tror jag det var.. blev inte så förtjust i den :P

2010-12-01 @ 16:50:13
URL: http://ameliesboktips.blogg.se/
Postat av: Massolit förlag

Hej!Jag som skriver till er heter Malin och arbetar på Massolit Förlag.

Jag har kikat runt på er blogg och tyckte den var väldigt intressant… därför mailar jag er.Massolit Förlag är ett relativt nystartat förlag och vi jobbar mycket aktivt med att lansera nya författare, samt i det arbetet med sociala medier.

I vårt ”stall” finns från Sverige Stefan Tegenfalk och Johannes Källström. Båda har fått utmärkta recensioner tidigare och är aktuella med nya böcker i höst.

Stefan skriver traditionell kriminallitteratur medan Johannes lutar mer åt thriller/skräck.I vinter kommer vi ut med Fay Weldons biografi samt återutgivning av en Hondjävuls liv och lustar. Strax efter det kommer Ian Samson som i England är ett ”hett” kort på mysdeckar himlen.Massolit jobbar som sagt aktivt med olika medier och just runt bokbloggande vill vi bränna extra krut. Min fråga till er är om jag får skicka läsex utan kostnad för påseende. Ni är inte tvingade att skriva något, det står er fritt, men om du vill plita ned några ord på bloggen, ris eller ros, båda är välkommet, blir vi hemskt glada!Kanske är det så att ni inte alls läser någon typ av de böcker vi jobbar med just nu – glöm detta inlägg då! I dags läget erbjuder vi alltså Stefans Nirvana och Johannes Offerrit.

Om det känns spännande – maila över er postadress.Tack för att du tog dig tid att läsa mitt inlägg!Vänliga hälsningarMalin S

Massolit förlag AB

forlaget@massolit.se2010-12-03 @ 14:43:02
URL: http://massolit.se/
Postat av: Sara

Jag har läst alla utom sista och gillar dom !

2010-12-04 @ 16:15:54
Postat av: Olivia

Jag har inte läst dem, men omslagen e grymma!

Postat av: Emma (Boktradition)

känner igen omslagen men har hunnit glömma bort dem. Svensk skräck-fantasy är nog den bästa kombinationen så jag blir onekligen nyfiken på böckerna

2011-03-04 @ 16:13:37
URL: http://boktrad.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0