Två underbara böcker om SUNE av Sören Olsson och Anders Jacobsson

När jag var mindre älskade jag Sune böckerna, och gör väl så fortfarande det blir bara inte av att man läser dem. Men nu när jag är hemma och är förkyld så drog jag fram en gammal Sune bok igen. Det är så skönt att läsa och skratta till alla hans tokigheter! 
 
Allt är guld, Sune
Sune är som känt tjejtjusare av högsta grad, och den här boken är inget undantag! Han tjusar alla tjejer han ser, i stadsparken, på disco, på friidrottstävlingar. Vi får också läsa om när Sune och hans lillebror Håkan blir jagade av två stora läskiga killar som försöker tvinga i dem snus, när Sune och hans kompisar är på guldletarjakt i skogen, när Sune går på disco och dansar Salsa och mycket mycket mer!
Man blir aldrig för gammal för Sune, så om du inte har läst böckerna tycker jag verkligen att du ska göra det, man skrattar verkligen så man gråter ibland!
Sune tycker aldrig att någon är ful. Alla har något som gör dem speciella och vackra, och jag tror att lite fler människor borde börja tänka lite som Sune! :)

För några dagar sedan kröp jag och mamma ner och hade högläsning ur Sune och Mamma mysko, det är ganska skönt att känna sig liten ibland :)!
Den boken är verkligen en av mina favorit-Sune böcker! Vad gör egentligen våra mammor när vi inte ser dem?
Hon kanske är go-cart proffs eller värsta killtjusaren?
Både jag och mamma viker oss dubbelt av denna bok!


/ Linnéa


återkommer!

Nu är vi inte alls duktiga på att skriva här, fy!
Men det är mycket att göra just nu så vi återkommer när det finns mer att skriva om!
//Linnéa

RSS 2.0