Bokhandel

Nu tänkte jag uppdatera lite i kategorin "ute bland böcker".
För några veckor sedan var jag hos en kompis i Örebro, och vi råkade gå förbi en bokhandel. De har någon mystisk dragningskraft på mig, det är nästan omöjligt att inte gå in!Jag älskar att gå runt i hyllorna och hitta böcker jag läst eller vill läsa.
Ibland kan man hitta en bok man verkligen velat läsa jättelänge och så blir man jätteglad!
Det gjorde jag, jag hittade andra delen i Melissa Marrs serie ur vilken jag bara läst den första "Mer än ögat ser" som jag trodde var den enda boken. Sen fick jag reda på att det var en serie och har då bara hittat den tredje delen!? Men nu hittade jag andra delen "Under din hud" och blev så glad att jag ställde mig och fotograferade.
Eftersom jag är fattig student hade jag inte råd att köpa den, men jag ska hålla utkik om den kanske finns som pocket!

Jag har tänkt att jag ska skriva en recension på "Mer än ögat ser" snart så skriver inte så mycket om den här.
Men det är en väldigt spännande sträckläsnings-fantasy som man bara slukar!
Någon som har läst den eller någon annan del i serien?
Kommentarer
Postat av: Clara

Jag tyckte jättemycket om första delen, skrapade mig igenom del två och trean klarade jag inte ens av. De byter huvudpersoner för varje bok och det görs inte så bra. Men du borde provläsa, låna på biblioteket så slipper du ångra ett dyrt köp om du inte heller tycker om den!

Postat av: Chamilla M

Hej!

Jag har också läst den första "Mer än ögat ser" och jag fullkomligt ÄLSKAR den! Jag kunde inte göra något utan att jag hade näsan i den boken så den läste jag ut ganska snabbt, men gud vad bra den var! Min mamma blev helt tokig på mig för att jag alltid gick runt med den och nästan krockade med alla n_n Jag ska den andra i hennes serie och se om hon möjligen skrivit andra böcker som man kan läsa. Det hade varit jättekul! ^^ // Chamilla M

2011-05-04 @ 16:32:08
URL: http://lassugen.blogg.se/
Postat av: we

Haha, jag trodde att jag var den ända med en sån där "mystisk dragkraft" när jag går förbi en bokhandel! :D Har läst den första delen i Wicked Lovley serien och den var såå bra! ;)

2011-07-17 @ 20:48:23
Postat av: we

Haha, jag trodde att jag var den ända med en sån där "mystisk dragkraft" när jag går förbi en bokhandel! :D Har läst den första delen i Wicked Lovley serien och den var såå bra! ;)

2011-07-17 @ 20:49:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0