Lite hjälp? :)

Ja jag har inte alls varit aktiv här nu, men som jag skrev sist så är det sommarlov. Jag har varit på läger en vecka utan tillgång till dator, varit hos min pojkvän och sen peace and love nu en sväng så det har inte riktigt blivit tid. Men det kommer! Ska vara hemma nu i två veckor så kommer förhoppningsvis ha lite mer tid att uppdatera då :).

Men nu behöver jag lite hjälp.
Jag har inget att läsa!

Jag behöver tips på bra böcker. Det är ju så underbart att ta med en bok ut på gräsmattan, eller till stranden och lägga sig på en filt och läsa. Eller sätta sig på ett café med en latte och låta sig uppslukas av sommaren och boken. Håller ni inte med? Har ni något favorit ställe ni brukar läsa på? Skulle vara roligt att veta!

Så tipsa gärna så blir jag jätteglad!

Varma sommarkramar så länge!Här får ni en bild ifrån förra sommaren vid vår badplats.
Tänk att sitta där i ekan med en bok och höra vågorna klucka!

Kommentarer
Postat av: Miriam Tisander

Skrev detta inlägg till en kompis som ville ha boktips:http://schitzo-cookie.blogspot.com/2011/06/massor-av-boktips.htmlSå titta där så kanske du hittar något =)

2011-07-03 @ 21:38:08
URL: http://schitzo-cookie.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Du har ju redan hittat mitt lästips Cirkeln av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren.Men andra böcker att läsa lite i samma stil och som också uppmanar till sträckläsning på gräsmattan eller på café är Hungerspelstrilogin, så har du inte läst den, gör det nu.Recension av tredje och sista boken, med länkar till de två tidigare: http://feuerzeug.wordpress.com/2011/05/14/du-glommer-dina-drommar-i-hungerspelen/

2011-07-05 @ 09:51:05
Postat av: Feuerzeug

Jag vet inte varför min användarinformation försvann när jag lade kommentaren ovan, men här är jag iaf. ;)

2011-07-05 @ 09:51:43
URL: http://feuerzeug.wordpress.com
Postat av: Chamilla M

Hej!

Tack för kommentaren på bloggen! Jag kommer nog snabbt märka om jag gillar "Under din hud" eller inte, för jag hade tänkt ha med den och en annan när jag åker iväg på motorcykel semester med mamma och pappi(min låsas pappa). Vi blir ett helt gäng som ska till västervik i fem dagar och jag måste ju ha något att göra när jag inte går på konserer, kollar hemma byggda motorcyklar eller går bland stånden och kollar grejer. Det är lugnt att du inte hunnit svara på mejlet. Jag kan mycket väl förstå varför man inte vill sitta vid datorn när det är så vackert väder ute och man dessutom har sommarlov! Hoppas du haft kul i alla fall ^u^ Kram

2011-07-06 @ 12:48:46
URL: http://lassugen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0