Ljudet av ditt hjärta - en åsikt!

Som jag skrev i förra inlägget håller jag på med tredje delen i twilight-serien, det vill säga Ljudet av ditt hjärta eller Eclipse.
Förra gången jag läste serien så tyckte jag den var underbar rätt igenom, den som antydde något annat lyssnade jag inte på. Nu är jag några år äldre och hallå? Bella? Vad gör tjejen?
Är det bara jag eller finns det liksom vissa ställen man bara blir riktigt förbannad på att hon gör allt som Edward säger åt henne att göra? Hon är arg men så fort hon ser honom i ögonen eller han kryper upp bredvid henne så är hon inte arg längre, fast hon hade en riktigt bra anledning till det!? Jag blir bara väldigt irriterad på det och undrar om det är någon mer än mig som reagerar på det? Att hon inte bara kan bli riktigt arg på honom? Man kan älska någon fast man blir arg!
Så får stackars Jacob stå ut med det som är så gullig och bara egentligen vill finnas där för henne!

Nu fick ni stå ut med lite åsikter som fick lov att komma ut medan jag läser boken.


Kommentarer
Postat av: Chamilla M

Jag kan hålla med dig om att Bella är en mesig klantbytta. Hon har liksom ingen karaktär och det är som du skriver, hon kan inte vara arg särskilt länge och om hon är det får Jack för det. Jag kan säga att jag är förtrollad av den Edward som är i boken men i filmen är Jack tusen gånger bättre! Bella har inte varit min favorit över huvudtaget igenom boken och jag tyckte illa om hon som spelar Bella i filmerna sedan första gången jag såg henne.

Men trotts allt detta är twilight filmerna och böckerna en av mina favoriter. Som du skriver; Man kan älska någon eller något fast man är arg eller inte gillar det n_~

2011-11-17 @ 20:23:30
URL: http://lassugen.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Jag kan inte bli arg på min Jacob.. Haha..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0