Att dras med av berättelsen

När ni fastnar i en bok, verkligen fastnar, hur länge kan ni ligga och läsa då?
Jag kan verkligen ligga en hel dag och på sin höjd gå på toaletten. Tiden bara flyger i väg och så har hela dagen gått! Det är underbart att vara så inne i en bok, men inte när man vaknar upp. I morse var jag så inne i "Arvtagaren" så jag bara låg och läste i flera timmar, men då fick jag lov att slita mig för en kompis skulle komma och hälsa på, och det var nog bra, haha! Men fortsätter det i den här takten får ni nog en recension inom kort!
:-)


Kommentarer
Postat av: Recenzion

Jag kan ligga och läsa i flera timmar ifall jag har den tiden, men lite krångligt är det när man blir fast en kväll när man vet att man har skola dagen efter. Men annars håller jag med dig om att det är helt underbart! Kram!:)

2012-01-07 @ 23:20:20
URL: http://recenzion.blogg.se/
Postat av: Vargnatts bokhylla

Flera timmar :) Det är tur att jag har hunden som gör så jag måste vakna till liv då och då :P

2012-01-07 @ 23:54:03
URL: http://vargnattsbokhylla.blogspot.com/
Postat av: Monika

Många, många timmar kan det bli, om ingen/inget stör mig :)

2012-01-08 @ 08:18:28
URL: http://bokslut.blogspot.com/
Postat av: Chamilla M

När jag läste upp din korta "artikel" (om man kan säga så?) så fick mamma en min som sa "Vart känner jag igen det från?" och tittade på mig. Hon kunde bli fruktansvärt arg på mig när jag hade näsan i en bok och inte lyssnade. Blir jag så inne i en bok stänger jag av hörseln och bara läser och läser tills kroppen värker. Då brukade jag sätta mig på ett annat sätt och fortsätta i ytterligare ngn timme. n_n Om böckerna fångar en så bra, är det verkligen farligt att vara bokmal ^^

2012-01-12 @ 12:40:35
URL: http://lassugen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0