BOKEN vs FILMEN

Hej, ursäkta uppehållet som har varit, men haft väldigt mycket i skolan! (Camilla förlåt att jag inte har svarat!)

Nu vill jag höra åsikter!
Alla som har läst de underbara böckerna i Hungerspelstrilogin av Suzanne Collins och nu har sett filmen The Hungergames som hade premiär igår, vad tycker ni?

Jag hade otroligt låga förväntingar på filmen, för jag brukar vara den där som sitter och klagar och blir arg på allt de utlämnat och hoppat över, men den får faktiskt godkänt av mig! Jag njöt av att titta på den! Det var mycket små saker de ändrat på, och så är de våldsamma scenerna väldigt jobbigt filmade för att man inte ska se så mycket (filmen är från 11 år) men annars i det stora hela var det en bra film! Aldrig någonsin som boken, men helt okej och bra! :)
Men jag vill höra vad ni tyckte!VSBokomslag!

Jag går inriktning grafiskdesign i skolan, vilket innebär att vi lär oss designa omslag, förpackningar, frimärken, göra reklam och så vidare, och idag när jag kom till skolan fick jag veta att vi ska göra ett bokomslag till Marcus Zusaks Boktjuven.
Vet ni vem som blev lycklig?
Jag har aldrig gråtit så mycket till någon bok som jag grät när jag läste den.
Det är en vacker, speciell, rolig och hemsk historia, och det ska bli riktigt roligt att göra ett omslag till den!
Vill ni att jag lägger ut det när jag är färdig?

Vill ni ha en recension på boken får ni bläddra längre bak i bloggen! :)

Detta är förövrigt ett av mina favoritomslag på böcker, det är så vackert och mystiskt och får en verkligen att bli sugen på att läsa boken!
Har ni några favoritomslag som ni tycker är extra fina och verkligen gör en sugen på att läsa boken? I så fall kan ni väl maila in bilder på dem till mig så lägger jag upp dem här sedan? :-D
Skicka mailet till siit_94@hotmail.comRSS 2.0