MIN EGEN BOK!

Hej! 
Nu var det riktigt längesedan jag skrev här, men detta beror på att jag varit fullt upptagen med att faktiskt skriva min egen bok. När man går i trean på gymnasiet så ska man ju ha ett projektarbete, och ett av mina mål här i livet var ju att jag skulle skriva en egen bok och jag tänkte att detta var ju ett perfekt tillfälle! 
Så nu har jag då skrivit en ungdomsroman. Skrivit, designat och tryckt upp till och med! Jag har även skickat in ett manus till Rabén & Sjögren och ska också skicka till fler förlag. Jag har ingen större förhoppning om att faktiskt få den publicerad, men varför inte försöka? 
 
I alla fall så var det många som var intresserad av att köpa den så nu säljer jag min bok digitalt så du kan öppna den på din dator, din mobil eller kanske din Ipad. Den ser precis ut som den gör i pappersformat utom just det att den då är digital. :-) Är det någon som skulle vara intresserad av att köpa den?  
I så fall kan ni lämna erat namn och er mailadress i kommentarsfältet eller skicka ett mail till mig på: Siit_94@hotmail.com, så mailar jag över mina kontouppgifter samt boken snarast möjligt! :-) 
 
Här har ni baksida och framsida!

RSS 2.0