Min förlorade oskuld

Min förlorade oskuld

Av Nicola Kraus

Ett telefonsamtal och hon är iväg.
Han är tillbaka. Efter alla dess år är han faktiskt tillbaka. Jake Shape. En av musikhistoriens nu störst lysande stjärnor- och Kates expojkvän- är tillbaka i sin barndomsstad.
Deras barndomstad. 
Han som för 11 år sedan bara spårlöst försvann och lämnade henne i tårar utan någon som helst förklaring, förutom alla de radiohits som spelas över hela landet och uteslutande handlar om Kate, är nu tillbaka.
I ruffisgt hår och hastigt påslitna kläder sitter Kate på planet för att en gång för alla konfrontera honom, men ingenting blir riktigt som hon har tänkt sig...

Detta mina damer och herrar, är verkligen inte den typ av böcker jag brukar läsa. Dock brukar jag vara och springa på second hand och titta på böcker för 15:-, och just den här dagen hade jag en lång bussresa framför mig så jag tänkte "varför inte?" .

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Den är rolig, då författaren skriver med en sarkasm som jag älskar! Den var faktiskt bra och även tankeväckande då det finns en del djupare inslag som en alkoholiserad mamma, en deprimerad pappa och ouppklarade dispyter. Men i grund och botten är den inte så djup, utan en kärlekshistoria, bra att läsa om man ska på resa eller vill läsa något lite lättare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0